3 gündür çıplak bir biçimde otomobilin bagajında yaşadığı ortaya çıktı

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
3 gündür çıplak bir biçimde otomobilin bagajında yaşadığı ortaya çıktı
Kanada’da TikTok’ta paylaşılan bir görüntü kısa müddette viral olurken, toplumsal medyanın da gündemine oturdu. Görüntüde, Bethany Coker isimli bir bayan arabasının bagajında 3 gündür çıplak bir biçimde yaşayan adamı fark ediyor…

Kanada’da Bethany Coker isimli bir bayanın TikTok üzerinden paylaştığı görüntü gündem oldu. Görüntüde, Coker, otomobiline gittiğinde bagajında bir adamın olduğunu fark ediyor.

Olayı TikTok’ta belgeleyen Bethany Coker, adamın üç gündür burada yaşadığını belirtirken yayımladığı görüntüde, adama ‘niçin bagajımdasın ve niye çıplaksın?’ diye sorduğu görülüyor.

Adam ise çıplak olduğunu belirtirken, ‘Evet bu bir ayin’ cevabını veriyor. Coker, bagajındaki çıplak adama oraya nasıl girdiğini sorduğunda ise ‘Ben Papa’nın oğluyum cevabını alıyor.

@bethanycoker

This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp nakedman #subaru #icannot #wtf

♬ original sound – bethanycoker

Coker, bagajında bulunan adamın adamın bir müddetdir kayıp olduğunu ve ‘şu anda bir psikiyatri koğuşunda’ olduğunu tez etti.

Genç bayan, adamın varlığının birinci işaretini altı gün evvel aracının şoför koltuğunda çamur fark ettiğinde aslında adamın varlığının birinci işaretlerini görmüştü.

TikTok’ta görüntü paylaşan Coker, “Arabam bütün gece konuttaydı, biz gece 2’ye kadar yola çıktık ve bu sabah hiç dikkat etmeden çalıştırdım, yalnızca binmek için geri gelip çamuru fark ettim” dedi. Fakat genç hanımın buna karşın adamı 3 gün daha sonra bulabildiğini aktardı.

Olay kısa müddette toplumsal medyada gündem oldu.

Alıntıdır