ABD şokta: ‘Türklerden nefret ediyorum’ diye bağırıp bıçakladı

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
ABD şokta: ‘Türklerden nefret ediyorum’ diye bağırıp bıçakladı
ABD’nin New York kentinde evvelki gece müthiş bir taarruz yaşandı… Gece saatlerinde “Türklerden nefret ediyorum” diye bağıran bir adam yoldan geçen bir öteki adamın göğsüne bıçak sapladı.

ABD’nin New York kentinde evvelki gün müthiş bir hücum yaşandı… Akşam saatlerinde “Hell’s Kitchen” olarak da bilinen bölgede yürüyen bir adam, hiç tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı.

Kamera kayıtları ve görgü şahitlerinin sözüne bakılırsa bir adam kaldırımda yürüyen 24 yaşındaki bir kişinin yanına geldi. 24 yaşındaki adama, “Sen Türk müsün” diye soran şahıs ondan sonrasında “Türklerden nefret ediyorum” diyerek elindeki bıçağı karşısındaki adamın göğsüne sağladı.

Atak öncesinde 24 yaşındaki adamın rastgele bir tahrikte bulunmadığı belirtilirken olay yerine gelen sıhhat grupları adamın hastaneye kaldırılmasına yardımcı oldu. Saldırgan olay yerinden süratle uzaklaşırken, yaralanan gencin sıhhat durumunun stabil olduğu açıklandı.

New York Polis Departmanı Nefret Kabahati Ünitesi olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganın en son 10’uncu Cadde’de görüldüğünü duyurdu.

Alıntıdır