Aşıların mikroçip içerebileceğini sav etti, COVID niçiniyle ventilatöre bağlandı

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
Aşıların mikroçip içerebileceğini sav etti, COVID niçiniyle ventilatöre bağlandı
Kardinal Burke, pandeminin başlamasından bu yana yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyordu. Son olarak hükümetlerin sıhhat krizi sırasında insanlara mikroçip yerleştirmeye çalışabileceğini tez etmişti. Fakat Kardinalin resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre Burke, COVID’e yakalanarak teneffüs aygıtına bağlandı.

Paylaşımda; “Kardinal Burke, COVID-19 ile hastaneye kaldırıldı ve bir teneffüs aygıtı tarafınca destekleniyor. Tabipler, kaydettiği ilerlemeden cüret alıyor” denildi.

CNN’in haberine nazaran olağanda Roma’da yaşayan Burke, memleketi Wisconsin eyaletinde vakit geçiriyordu. Wisconsin, sadece pazartesi günü bildirilen 2.448 olay ile COVID-19 hadiselerinde son vakit içinderda artış gösteren yerlerden biri.

AŞI İLE DEVLETİN İNSANLARI DENETİM EDECEĞİNİ TEZ ETMİŞTİ

Aralık 2020’deki bir vaazı sırasında Burke, corona virüsünden Donald Trump üzere “Wuhan virüsü” olarak bahsetmiş, “şeytani bir gündem” yönetme aracı olarak nitelemişti. Burke, COVID-19’un yayılmasını durdurmak için daha az el sıkışmaktan da yakınıp mayıs ayında Roma Hayat Forumu sırasında insanlara corona virüsü aşısı sırasında bir mikroçip yerleştirmeye çalışacaklarını da söylemişti:

“Artık her insanın corona virüsüne karşı aşılanması gerektiği ve hatta her an sıhhat açısından denetim altına alınabilmesi için herkesin derisinin altına bir çeşit mikroçip yerleştirilmesi gerektiği konusunda ısrar eden belirli bir hareket var. Bu, yalnızca devlet tarafınca mümkün bir denetim objesi.”

KAPANMALARA DA KARŞIYDI

Burke ayrıyeten biroldukca ülkede COVID-19’un yayılmasını denetim etmek için faal bir biçimde kullanılan kapanmalara da karşı çıkarak insanları fizikî olarak kiliseye gitmekten alıkoyan rastgele bir şeyin haksız olduğunu öne sürmüştü.

Çok aşı aksisi görüşlerine karşın Kardinal Burke’ün COVID-19’a karşı aşılanıp aşılanmadığı ile ilgili rastgele bir bilgi paylaşılmadı.

Alıntıdır