Bakan Koca, yeni yılı sıhhat çalışanlarıyla bir arada girdi

Leyla

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
3,099
0
1
Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, yeni yıla Üsküdar’daki İstanbul Sıhhat Müdürlüğü Anadolu Komuta Denetim Merkezin’de girdi. Koca, sıhhat çalışanların yeni yılını telsiz anonsuyla kutladı. Koca, yeni yılın birinci bebeği olan Umut Eliz bebeğin ailesini tablet üzerinden manzaralı arayarak tebrik etti.

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Üsküdar’daki İstanbul Sıhhat Müdürlüğü Anadolu Komuta Denetim Merkezin’e giderek yeni yıla sıhhat çalışanlarıyla bir arada girdi.

Koca, 112 Ambulans çalışanları telsizden seslenerek yeni yıllarını kutladı. Sıhhat Bakanı Koca, Zeynep Kamil Bayan ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni yılın birinci bebeği olan Umut Eliz bebeğin ailesini tablet üzerinden manzaralı arayarak tebrik etti. Umut Eliz bebeğin ailesi Haşim ve Aysun Şengör Bakan Koca’ya teşekkür etti.

Bakan Koca,112 Komuta telsizinden sıhhat işçilerine seslenerek, “Beni sesimden tanıdığınızı düşünüyorum. Siz kıymetli 112 çalışanlarımızla birlikte tüm sıhhat çalışanlarımıza keyifli yıllar ve güzel mesailer diliyorum. 2022’nin huzurlu, keyifli ve inançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bilhassa bugün İstanbul’dan yeni yıla girmenin bir manası var. Bildiğiniz üzere son devir Omicron varyantı ile ilgili ağır bir gündem var. İstanbul’da beş katına çıkan bir hadise sayısına şahidiz. Olay sayısının bu kadar yüksek bulunmasına karşın hastane yükümüzün birebir oranda olmayıp hatta artmadığını görüyor olmamız sevindirici olan bir durum. Yeni yılın bilhassa sıhhat çalışanlarım açısından daha huzurlu daha muteber ve hasta-hekim ilgisinin hizmet ortamının daha emniyetli verildiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hepinize keyifli, huzurlu, sağlam ve daha az yorucu bir yıl diliyorum.” dedi.

YENİ YILIN BİRİNCİ BEBEĞİNİN AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Tablet üzerinden yeni yılın birinci bebeğiyle imajlı koşan Bakan Koca “Gözünüz aydın, sizleri tebrik ediyorum. Kusura bakmayın bu heyecanınızı yanınıza gelerek bebeği gorerek yaşamak isterdim. Ancak bildiğiniz üzere pandemi devam ediyor. Bilhassa son bir haftadan bu yana yeni varyantın tesiriyle de bulaşın yüksek olduğunu biliyoruz. O yüzden değişen teknolojinin bu becerisinden faydalanarak tebrik edelim istedik.” dedi.

Anne Aysun Şengör, Bakan Koca’ya “Çok teşekkür ederiz, Sayın Bakanım. bu biçimde de olsa sizi görmek fazlaca güze” dedi. Bakan koca anne ve tabipten, bebeğin sıhhat durumuyla ilgili bilgiler aldı. Bakan Koca, İstanbul Sıhhat Müdürlüğü Anadolu Komuta Denetim Merkezindeki işçileriyle sohbetin akabinde İstanbul’daki hastanelerini gezeceğini öğrenildi. (DHA)