Epstein kurbanları ‘tecavüz ve istismar fabrikası’nı birinci defa anlattı

ManaTerapy

Global Mod
Global Mod
16 Haz 2021
4,487
0
0
ABD’de milyarder iş insanı Jeffrey Epstein için cinsel istismara aracılık yapma suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell’le ilgili BBC tarafınca yayınlanan yeni bir belgesel gündem oldu. Epstein’ın kurbanları yaşadıkları vahim anları belgeselde anlattı.

Fuhuş ağı kurmakla suçlanan ve hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein ile ilgili yeni savlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

İngiltere’nin esaslı yayın kuruluşlarından BBC tarafınca hazırlanan bir belgesel, Epstein’in ‘tecavüz ve istismar’ fabrikasını da birinci defa ortaya çıkardı.

Güney Afrika’nın başşehri Cape Town’da yaşayan Juliette Bryant, ‘Epstein’in buz üzere ve zifiri karanlık yatak odasında’ günde üç sefer tecavüze uğradığını anlattı. Bryant, milyarder Epstein ile tanıştığında 20 yaşında olduğunu ve model olmak için New York’ta çalışmaya başladığını deklare etti.

Juliette Bryant, yaşadıklarını BBC’ye anlattı

Fakat Bryant, mesleğine daha başlayamadan, Epstein’in kız arkadaşı ve kirli işlerini yürüten Ghislaine Maxwell tarafınca özel bir jetle Karayipler’e gdolayıldü.

“2 YIL BOYUNCA TECAVÜZE UĞRADIM”

BBC tarafınca hazırlanan House of Maxwell isimli üretimde konuşan Bryant, neredeyse 2 yıl boyunca sistematik bir biçimde cinsel atağa uğradığını açıklarken, orada bulunduğu sürece 60’dan fazla bayanı gördüğünü de belirtti.

Bryant, “Orada beni o kadar derinden etkileyen ve korkutan şeyler oldu ki onlar hakkında konuşamıyorum bile” dedi.

‘TIPKI BİR FABRİKA GİBİYDİ’

Esptein tarafınca tekraren tecavüze uğradığını anlatan Bryant, kendisi ve öteki kurbanların Epstein tarafınca tehdit edildiği için konuşmaktan fazlaca korktuklarını da deklare etti. Bryant, Karayipler’de yaşadığı dehşetle ilgili olarak “Tıpkı bir fabrika gibiydi” tabirlerinde bulunurken, Bir makine çalıştırıyordu ve onu kullanan kişi Ghislaine Maxwell’di. Beşerler niye geri dönmediğimi soruyor. Hiç kimse Epstein’a itaatsizlik edemezdi.’ dedi.

Bryant artık sessiz kalmak istemediğini de vurgularken, “Sessiz olmak, ömrümü yaşamak ve her şeyi unutmak istedim. Lakin daha sonra anladım ki bunları unutmam mümkün değil.” dedi.

BBC’de yayınlanmaya başlanan yeni dizi, Ghislaine Maxwell’in bir multi-milyoner kızından reşit olmayan kızları tımar etmek ve kaçakçılığı yapmaktan karar giymiş bir bayana nasıl dönüştüğünü gösteriyor.

DAVADA HATALI BULUNDU

ABD’de milyarder sevgilisi Jeffrey Epstein’le fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell, yargılandığı davada hatalı bulunmuştu. 2020 yılının Temmuz ayında gözaltına alınan Maxwell’in, Epstein’in ortalarında 14 yaşındaki gençlerin de olduğu epey sayıda genç bayana tecavüz etmesine, cinsel istismarda olmasına ve cinsel tacizde olmasına yardımcı olduğu belirlendi.

Altı farklı suçlamayla hakim karşısına çıkan Maxwell bunlardan 5’inden ceza aldı. Maxwell, seks ticaretinin yanı sıra, 17 yaşın altındakiler için yasa dışı cinsel aktivite planlama hatasından, 17 yaşın altındakilerin yasa dışı seks için bir yerden bir yere gdolayılmesine ve 18 yaşın altındakileri seks ticareti için kullanma cürümlerinden ceza aldı.