İngiltere’de gece kulüplerinde iğneli hücumlar sürüyor: ‘Tecavüze uğradığımı aylar daha sonra fark ettim’

ManaTerapy

Global Mod
Global Mod
16 Haz 2021
4,527
0
0
İngiltere’de son devirde gece kulüplerinde artan iğneli hücum olayları tasa yaratırken, atak kurbanlarının açıklamaları da fecî gerçekleri ortaya çıkardı…

İngiltere’de gece kulüplerinde iğneli saldırgan paniği yaşanıyor. Hükümet yetkilileri olayların derinlemesine araştırılması için polis yetkililerine talimat verdiklerini açıklarken, atakları ‘alçakça’ olarak nitelendirdi.

Lakin polisin tedbirlerini sıkılaştırmasına karşın, İngiltere’deki gece kulüpleri bayanlar için hala tehlikeli. İngiliz Daily Mail gazetesi, emsal olaylar yaşayan kurbanların öykülerini aktardı. İngiliz vatandaşı olan Sophie Collins, uyuşturucu tesirinde tecavüze uğrayan bayanlarla ilgili bir belgesel izlerken anlatılanların kendisinin de başına geldiğini fark etmeye başladı. Collins, Daily Mail’e verdiği demeçte dokuz ay evvel, James ismindeki bir avukatla ikinci randevusuna çıktıktan daha sonra yaşadıklarını aktardı. “Bu ilaçları duymuştum lakin kulağa hayli abartılı geliyordu. Akıllı bir avukattı ya da o denli olduğunu söylemiş oldu. Gariplik yoktu.”

AYLAR daha sonra HATIRLADI

Lakin Collins sonraki sabah James’in yatağında uyandığını ve hiç bir şey hatırlamadığını belirtti. Üzerinden aylar geçtikten daha sonra yaşadığı belgesel ile kabusunu hatırladı. Collins o anı, ‘bana bir şimşek üzere çarptı. Kendimi hasta ve kızgın hissettim’. kelamlarıyla anlatıyor. Tecavüze uğradığını fazlaca geç fark ettiğini ve çabucak polise koştuğunu da tabir ediyor.

İngiliz Daily Mail gazetesi, ülkede gece kulüplerindeki kuşkulu uyuşturucu hadiseleri manşet olmaya devam ettikçe, Collins üzere yaşadıklarını hatırlayıp polise giden genç bayanların sayısının da artacağını savunuyor.

İngiltere’de İçişleri Bakanlığı sayıları, insanların yüzde 14’ünün ve 16 yaşın altındakilerin üçte birinin başlarına gelen tecavüz olaylarını bildirmek için altı aydan fazla beklediğini gösteriyor. Ve maalesef ki birçok, tecavüzcülerini hiç ihbar etmiyor. Geçen ay, ülke çapında bir birfazlaca bayan, kendilerine bilinmeyen hususlar enjekte edildiğini argüman ettiği bir dizi ani hadise bildirmişti. Olaylar, 40’tan fazla kasabada şovlara ve gece kulübü boykotlarına niye olurken, Sussex Polisi, bu hafta ani ataklarla ilişkili olarak üç adamın tutuklandığını deklare etti.

Günün Trend Görüntüsü

Daha fazla göster