Kraliyet ailesinin korktuğu başına geldi… Virginia Roberts’tan Prens Andrew’a cinsel atak davası

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
Kraliyet ailesinin korktuğu başına geldi… Virginia Roberts’tan Prens Andrew’a cinsel atak davası
ABD’de 18 yaşından küçük kızlara cinsel istismarda bulunduğu ve fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hapishanede intihar eden milyarder iş adamı Jeffrey Epstein’ın mağdurlarından Virginia Roberts, İngiliz Kraliyet Ailesi’ne karşı harekete geçti.

Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’la 17 yaşındayken cinsel bağlantıya zorlandığı savlarıyla geçtiğimiz periyotta dünya kamuoyunun gündemine oturan Roberts, bu savları birinci kere mahkemeye taşıdı. 2001 yılında 17 yaşındayken cinsel tacize uğradığını öne süren Roberts, New York’ta dava açtı.

Jeffrey Epstein.

Epstein’ın talimatıyla Prens Andrew’la bir ortaya geldiğini söyleyen Roberts, Londra, New York ve Karayipler’de olmak üzere üç kere cinsel bağlantıya zorlandığını savundu.

‘SALDIRILARI ARTACAK’

Açtığı davanın akabinde ABD medyasına konuşan Roberts, “Prens Andrew’u bana yaptıklarından dolayı sorumlu tutuyorum. kuvvetli ve varlıklı şahıslar aksiyonlarının sorumluluğunu üstlenmekten muaf tutulmamalı. Umarım öbür kurbanlar da kaygı ve sessizlik ortasında yaşamamanın mümkün olduğunu görürler. Konuşarak adalet isteyip hayatlarını geri alabilirler. Bu sonucu vermek kolay olmadı. Bir anne ve eş olarak ailem her vakit evvel gelir. Attığım bu adımın Prens Andrew’un benimle ilgili hücumlarını artıracağını biliyorum. Lakin bunu yapmasaydım, öbür kurbanları da yüzüstü bırakmış olurdum” dedi.

Virginia Roberts.

Dava sonucu daha sonrası Prens Andrew yahut Kraliyet ailesinden çabucak hemen bir açıklamada bulunulmadı. Roberts’ın tezlerini geçmişte biroldukca kere reddeden Prens Andrew, buna rağmen Kraliçe Elizabeth tarafınca etkin misyonlarından çekilmişti.

‘NE YAŞANDIĞINI BİLİYOR’

2019 yılında Prens Andrew’la Londra’da birinci buluşmasını BBC’nin Panaroma programına anlatan Roberts şu sözleri kullanmıştı:

“Prens Andrew ömrümde gördüğüm en fecî dansçıydı. O kadar epeyce terliyordu ki, güya üzerime yağmur yağıyor üzereydi. Lakin onu keyifli etmem gerekiyordu zira Jeffrey ve Ghislaine Maxwell’in benden istedikleri de buydu. Maxwell’in Belgravia semtindeki konutunun üst katında Prens Andrew ile cinsel münasebete zorlandım. Kelam konusu konutta çekilen fotoğrafı FBI’a verdim. Dünya artık saçma mazeretlerden bıktı. Bu gerçek bir fotoğraf. Ardında basıldığında konulan bir tarih var. Prens Andrew ne yaşandığını biliyor. Ben ne yaşandığını biliyorum. Fakat doğruyu söyleyen tek bir kişi var o da benim.”

Alıntıdır