Mehmet Akif Özgül Hangi Hastanede ?

Emir

New member
11 Mar 2024
186
0
0
tlwmBaşakşehir Çam ve Sakura Şehir HastanesiBaşakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi

Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül: Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Akademisyen

Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül, göğüs hastalıkları ve pulmonoloji alanlarında uzmanlaşmış, saygın bir akademisyen ve klinik uygulayıcıdır. İstanbul'da, Başakşehir ilçesinde bulunan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde göğüs hastalıkları bölümünde profesör unvanıyla görev yapmaktadır.

Eğitim ve Akademik Kariyer

Prof. Dr. Özgül, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamış ve ardından göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimini Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde almıştır. Kariyeri boyunca, özellikle akciğer kanseri, KOAH ve astım gibi hastalıkların tanı ve tedavisi üzerine yoğunlaşmıştır.

Mesleki Deneyim ve Görevleri

Mesleki yaşamı boyunca çeşitli hastanelerde görev yapan Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül, şu an Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde profesör olarak çalışmaktadır. Bu hastane, modern altyapısı ve geniş hizmet yelpazesiyle İstanbul'daki önemli sağlık kurumlarından biridir.

Tedavi Alanları ve İlgi Alanları

Prof. Dr. Özgül'ün ilgi alanları arasında şunlar bulunmaktadır:

- Akciğer kanseri

- KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı)

- Astım

- Bronşektazi

- Uyku apnesi

Ayrıca, girişimsel bronkoskopi ve endobronşial ultrasonografi gibi ileri düzey tanı ve tedavi yöntemlerinde de uzmanlaşmıştır.

Hasta Yorumları ve Değerlendirmeler

Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül hakkında hastalar tarafından yapılan değerlendirmeler genellikle olumlu yöndedir. Özellikle hastalarının iletişim becerileri, tedavi süreçlerindeki başarıları ve profesyonellikleri vurgulanmaktadır.

Sık Sorulan Sorular

**Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül hangi hastanede çalışmaktadır?**

Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül, İstanbul Başakşehir'de bulunan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde göğüs hastalıkları profesörü olarak görev yapmaktadır.

**Randevu almak için ne yapmalıyım?**

Randevu almak için MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden veya ALO 182 hattını arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz.

**Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül'ün uzmanlık alanları nelerdir?**

Akciğer kanseri, KOAH, astım, bronşektazi ve uyku apnesi gibi hastalıkların tanı ve tedavisi konusunda uzmandır.

**Hastaneye nasıl ulaşabilirim?**

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne toplu taşıma araçları veya özel araçla ulaşım mümkündür. Adres ve iletişim bilgileri için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sonuç

Prof. Dr. Mehmet Akif Özgül, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığıyla göğüs hastalıkları alanında önemli bir isimdir. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde sunduğu kaliteli hizmet ve hasta odaklı yaklaşımıyla tanınmaktadır. Sağlık sorunlarınız için güvenle başvurabileceğiniz bir uzmandır.