Prenses Charlene, çocuklarından uzak kalsa da Monaco’ya dönmüyor

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
Prenses Charlene, çocuklarından uzak kalsa da Monaco’ya dönmüyor
Prenses Charlene, cerrahi müdahale gerektiren önemli bir kulak ve boğaz enfeksiyonu niçiniyle Güney Afrika’da kalırken çocuklarıyla bir arada olamamanın ne kadar hudut bozucu olduğunu anlattı. Prenses, altı yaşındaki ikizleri Jacques ve Gabriella’ya dönmek için sabırsızlandığını, fakat ekim ayının sonuna kadar prensliğe geri dönmeyeceğini deklare etti: “Burada olmak olağanüstü bir fırsat lakin bu yaz çocuklarımla Avrupa’da olamadığım için fazlaca üzgünüm.”

Ocak ayından bu yana Monaco’da görülmeyen Charlene, KwaZulu-Natal bölgesinden imajlı röportaja katılarak, çabucak hemen düzgünleşme süreci devam etse de kendini düzgün hissettiğini söylemiş oldu.

Kulaklarından gördüğü tedavi niçiniyle 3.000 metrenin üzerine çıkamadığını belirten Prenses kelamlarına şöyle devam ediyor: “Kendimi güzel hissediyorum, ayrıyeten etraf ve muhtaçlıklar hakkında biraz daha fazla şey anlamak için kusursuz bir fırsatım oldu ve Güney’e geri dönmek şahane oldu. Bence şu anda insanların benim vakfım aracılığıyla birtakım şeylerin farkında olması epey değerli.”

GÜNEYAFRİKA’DA FARKINDALIK YARATMAYA ÇALIŞIYOR

Charlene, torunlarının bir gün bir gergedan görmesini istediğini söyleyerek gergedanların korunması konusunda farkındalık yaratmayı umuyor.

Prenses, ülkesine olan sevgisini ise şu sözlerle lisana getiriyor: “Kalbimde bir Afrikalıyım ve bundan gurur duyuyorum.”

Eski bir Olimpiyat sportmeni olan Charlene, Tokyo 2020 Olimpiyatları için de şöyle konuşuyor: “Pandemi sırasında Japonya’da olmak için risk alan atletleri sahiden selamlıyorum. Ebeveynler için de sportmenler için kolay değil. Eski bir Olimpiyat sportmeni olarak, o kadar ileri gitme riskini şimdiye kadar aldığımı sanmıyorum. Onlar benim kahramanlarım. Çocuklarının madalya kazanmak için yarıştığını izleyen aileleri tebrik ediyorum. Benim için hepsi altın madalya sahibi.”

İki çocuk annesi Ocak ayından beri Monaco’da görülmedi, lakin kocası ve çocukları bu yılın başlarında onu Güney Afrika’da ziyaret etti.

Geçen ay yaptığı açıklamada Charlene, 10. evlilik yıl dönümü için konutta olamayacağını açıklayarak, “Bu yıl birinci kere kocamla yıl dönümümüzde birlikte olmayacağım, ki bu epey zor” dedi.

Alıntıdır