Prenses Charlene ile ilgili yeni argümanlar: Kamuoyundan saklıyorlar

ManaTerapy

Global Mod
Global Mod
16 Haz 2021
4,527
0
0
Bir İspanyol kraliyet uzmanı sansasyonel argümanlarda bulundu: Monaco Prensesi Charlene, plastik cerrahi daha sonrası hali bozulduğu için kamuoyundan saklanıyor.

Prens Albert geçtiğimiz ay, anavatanı Güney Afrika’da geçirdiği 10 aylık süreçten daha sonra Monako’ya dönen Prenses’in bir Avrupa tedavi tesisine kabul edildiğini açıklamıştı.

Prens, tüm tezlere karşın, karısının problemlerinin kanser, Covid ve plastik cerrahi ile ilgili olmadığını söylemişti.

Fakat İspanya’nın eski Hükümdarı Juan Carlos’u çabucak hemen 25 yaşındayken Prenses Diana’ya pas vermekle suçlayan Pilar Eyre, iki çocuk annesinin Dubai’de bir makyaj sırasında yaralandığını sav ediyor ve Charlene’in geçen ay Güney Afrika’dan Monako’ya döndükten daha sonra yüzünü kapatmasına da dikkat çekiyor.

Ayrıyeten ikizleri Gabriella ve Jacques’in yedinci doğum gününü kaçıran Prenses, perşembe günü Instagram’da kutlamanın fotoğraflarını paylaşarak, “Mutlu yıllar bebeklerim. Sizler için Tanrı’ya şükrediyorum” yazdı.

“SARAY HASTALIĞINI KÜÇÜMSÜYOR”

Prenses’in yakın arkadaşı olan bir kaynak şunları söylemiş oldu: “Bir cins zihinsel yahut duygusal sorunu varmış üzere gösterilmesi haksızlık. Sarayın niye onun Güney Afrika’da neredeyse ölmek üzere olduğunu küçümsediğini bilmiyoruz” diyor.

Kaynak, Prenses’in önemli bir kulak, burun ve boğaz enfeksiyonu geçirdiğini ve bunun evvelki bir ameliyattan kaynaklanan önemli sinüs ve yutma problemlerine yol açtığını deklare etti: “bu biçimdedan beri geçirdiği tüm ameliyatlar niçiniyle altı ayı aşkın müddettir katı yiyecek yiyemedi. Sıvıları fakat bir kamışla alabildi, bu yüzden beden yükünün neredeyse yarısını kaybetti.”

“ANNEMİ ÖZLEDİM”

Bu esnada Prens Albert, ikizleri Jacques ve Gabriella ile halka görünmeye devam etti. Üçlü, Monako’da bir ağaç dikme aktifliğine ve Monako Ulusal Günü kutlamalarına katıldı, burada çocuklar ‘Annemi Özledim’ ve ‘Annemi Seviyorum’ yazılı pankartlar taşıdı.

Bu ayki bir röportajda da Prens “Benim önceliğim ailem. olağan olarak devlet işlerini ihmal etmeden… Umarım bunu herkes anlar. Bu, hayatlarında son derece değerli bir devir büyüme biçimleri dünyayı görmelerine yardımcı oluyor. Ve ebeveynlerden biri tıbbi niçinlerle uzaktaysa, öbür ebeveyn orada olmalı” dedi.

Prens Albert, Prenses’in durumuyla ilgili ise şu açıklamaları yaptı: “Birkaç gündür yeterli uyumamıştı ve hiç âlâ yemek yemiyordu. Çok fazla kilo kaybetmiş, bu da onu öbür mümkün rahatsızlıklara karşı savunmasız hale getiriyor.”

Prens ayrıyeten, evliliğinin durumuyla ilgili söylentilerin onu fazla rahatsız etmediğini de söylemiş oldu.