Seçime kan döküldü: Eski sevgilisi kongre üyesini eşiyle görür görmez olay çıktı

celikci

Active member
25 Eyl 2020
6,589
0
36
Seçime kan döküldü: Eski sevgilisi kongre üyesini eşiyle görür görmez olay çıktı
Kritik bir seçime hazırlanan Brezilya’da akıllara sakinlik veren bir olay yaşandı.

Tarihinin tahminen de en kritik seçimlerine girmeye hazırlanan Brezilya’da şaşkınlık yaratan bir atak meydana geldi. Brezilya’da Cumhuriyetçiler Partisi’nden kongreye aday olan Saulo Batista bıçaklı akına uğradı.

Fakat Batista’ya düzenlenen bu atağın gerisinden terör örgütleri ya da siyasetteki rakipleri çıkmadı. Konutunda bıçaklı akına uğrayan 40 yaşındaki Batista’yı bıçaklayan kişi genç siyasetçinin 29 yaşındaki kız arkadaşı Daisa Garcia oldu.

İki yıldır birlikte olduğu Garcia’dan ayrılma sonucu alan ve eşiyle yine evliliğini düzeltmeye çalışan Batista’nın sıhhat durumunun ise düzgün olduğu açıklandı.

Garcia, eski sevgilisinin meskeninde şiddete maruz kaldığını ve kendisini savunduğunu söylemiş oldu.

Brezilya medyasına konuşan Garcia ise, kendisinin Batista’nın meskeninde taarruza uğradığını söylemiş oldu. Garcia, “vakadan birkaç saat evvel Batista benden ayrılmak istediğini söylemiş oldu. Ben de eşyalarımı almak için konutuna gittim. Ancak orada Batista’yı ve eşini gördüm. Onlar bana saldırdı, saçımı çekti. Ben de bulduğum birinci nesne ile onlara karşılık verdim” dedi.

Batista’nın kendisine, “Seçmenle bir ortaya geleceğim” söylemiş olduğini ancak meskende eşiyle birlikte görür görmez şaşkına döndüğünü de lisana getirdi. Mato Grosso do Sul’da yaşanan olay daha sonrasında Batista hastaneye kaldırıldı. Mahallî yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İki çocuk babası olan Batista ile eski sevgilisi içinde yaşanan hengameyi bina vazifelilerinin ayırmayı başardığı da kayıtlara geçti.

Alıntıdır