Thomas Markle, torunları için dava açabileceğini söylemiş oldu

ManaTerapy

Global Mod
Global Mod
16 Haz 2021
4,526
0
0
Torunu Archie ve bebek Lilibet ile çabucak hemen tanışmamış olan dede Markle, Sussex Düşesi’nin hareketlerinin çocukça olduğunu belirtirken Kaliforniya’dan birkaç avukatın kendisine yasal süreç başlatması halinde kazanabileceğini dediğini deklare etti.

Meghan Markle, babası Thomas Markle ile uzun bir müddetdir sorun yaşıyor. Son olarak torunlarını görmediği için kraliyetten ayrılan ikili dava açabileceğini belirten baba Markle, bu tip sert önlemlerdilk evvel bekleyeceği konusunda ısrar etti.

77 yaşındaki Thomas Markle, katıldığı bir sabah programında şunları söylemiş oldu: “Torunlarımı görmeyi fazlaca isterim. Kaliforniya’daki beşerler torunlarımı görmek için dava açabileceğimi önerdiler. Lakin bunu yaparsam, Meghan ve Harry’nin yaptığının birebirini yapıyor olacağımı düşünüyorum. Torunlarımı bu duruma dahil etmek istemiyorum ve onları gördüğümde düşmanca ebeveynler istemiyorum. O yüzden bekleyeceğim.”

Sık sık basına husus hakkında konuşan Thomas Markle’a karşın ünlü çiftten şimdiye kadar hiç bir açıklama gelmedi.

PRENS HARRY’İ SUÇLADI

Meghan Markle’ın babası katıldığı son programda “Eninde sonunda benimle konuşmaya başlayacak. Bu epeyce çocukça ve biraz aptalca. Biz bir aileyiz. Çocuklar aileleri olduğunu bilmeden büyüyecekler” dedi.

Baba Markle, kızı ile alakasının bozulmasından da Prens Harry’i sorumlu tuttu ve Meghan’ın prense bağlanmasından daha sonra işlerin aksi gittiğini söylemiş oldu. Ayrıyeten Kraliçeyi, orduyu ve İngiliz halkını terk ettiği için Prens Harry’i de eleştirdi: “Bence Harry Kraliçeyi, büyükannesini, kraliyet ailesini, İngiliz halkını ve orduyu terk etti. Hepsini terk etti. Artık tek yaptığı mahallede bisiklet sürmek… Onun için de fazla bir hayat var mı bilmiyorum. Mantıklı değil.”

Meghan Markle’ı eleştiren tek aile üyesi babası değil, Markle’ın kız kardeşi de sert tenkitler de bulunmuştu. Kız kardeşi Samantha, düşesi “kraliyet olmaya uygun olmayan bir toplumsal tırmanıcı” olarak nitelemişti.

Thomas Markle daha evvelki açıklamalarında ise Meghan Markle ile yaşadığı aranın düşesin üvey kardeşleriyle anlaşamamasından kaynaklandığını söylemişti: “Kardeşine epey fazla ilgi gösterdiğimi düşündü. Onlarla konuşmayı bırakmamı istedi ve ben yapamadım.”